У организацији Књижевног клуба „Мала птица“ у Библиотеци „Мома Димић“ одржано је још једно књижевно вече, на коме се публици представљао часопис „Мала птица“. Бројни аутори, како чланови Клуба заступљени у часопису, тако и гости читали су своје објављене прилоге.

Посебну част организатору учинио је Књижевни клуб ,,21“ из Смедеревске Паланке, чијих је тринаест чланова на челу са председницом Љиљаном Милосављевић, дошло да увелича промоцију часописа, будући да су се као гости „Мале птице“ и они представљали својом поезијом и прозом у часопису.

Тиме је започета и сарадња између ова два клуба, јер се и овим видом активности, како кажу у КК „Мала птица“ шири лепа књижевност.

Уредница часописа, Богданка Костић, иначе један од оснивача и секретар Клуба, истакла је да је да часопис пре свега има за циљ да привуче младе и талентоване писце који би и на овај начин могли да се афирмишу. Такође је подвукла да се у часопису могу наћи само квалитетни прилози, јер редакција часописа инсистира на високом рејтингу часописа.

Други број часописа „Мала птица“ изашао је из штампе захваљујући подршци коју је Градска Општина Звездара пружила Књижевном клубу.