Промоција књиге „Српско срце Јоханово“, Веселина П. Џелетовића, одржана је у суботу, 14.12.2019. у општини Звездара, у организацији Удружења „Завичај“ и Координације Удружења избеглих и расељених у Републици Србији.

Скупу су се, поред аутора књиге Веселина Џелетовића и његових сарадника, обратили и члан Већа ГО Звездара Владан Јеремић и председник Удружења „Завичај“ Ненад Абрамовић. У музичком делу програма наступили су гуслар Ранко Бабић и етно појац Вида Зец Јурић.

Роман „Српско срце Јоханово“ написан је по истинитом догађају и говори о трговини органима на Косову и Метохији. Ова књига је потресна прича о злочинима који су задесили српски народ на том простору и говори о судбини србина са Косова и Метохије чије се срце, трговином органа (злогласна Жута кућа ) нашло у телу немца Јохана а онда се уз  божје провиђење сазнала истина .

Роман је доживео 14 издања и у припреми је и 15-то издање . Преведен је на више светских језика  а очекује се и  превод на кинески и јапански. У припреми је и снимање филма у страној продукцији.