Волонтери Волонтерског сервисаЗвездаре, у партнерству са Центром за реинтеграцију и активизам Београд, ће поводом предстојећег Дана жена, у суботу, 3.2. од 17 до 20 сати уАвив парку Звезадара, улица Живка Давидовића 86, реализовати 2 бесплатне креативне радионице на којима ће најмлађи имати прилику да науче вештине израде украса, честитики и разних поклона.

Ово је наставак успешне сарадње Волонтерског сервиса Звездаре и ТЦ Авив парк Звездара са циљем да буде реализовано што више квалитетних програма намењених најмлађим и најстаријим суграђанима,

У оквиру креативних радионица најмлађи посетиоци ће имати прилику да са волонтерима украшавају предмете у техници декупаж, осликају предмете од стакла, израђују срца од тканине…. Све што буду направили малишани ће моћи да понесу као поклон мамама, сестрама, бакама…

Истовремено ће бити организована и продајна изложба креативних сениора на којој ће посетиоци моћи да купе разне украсне предмете, накит и разне поклоне поводом предстојећег празника .

Циљ изложбе је да промовише креативне могућности и стваралаштво сениорки са Звездаре и још неколико београдских општина окупљених око пројекта „Радионица невидљивих“ који је подржала мрежа „Хуманас“, као и да код деце и младих развија културу даривања.