Градски менаџер Мирослав Чучковић, председник Градске општине Звездара Владан Јеремић и директор ЈП „Путеви Београд” Александар Милентијевић обишли су данас Волгину улицу, у којој се, на основу програма рада ЈП „Путеви Београда”, одвија друга фаза радова на реконструкцији и уређењу.

 

Мирослав Чучковић је рекао да се радови одвијају у складу са планираним и да ће Волгина улица, као највиша тачка у Београду, након завршене реконструкције добити потпуно нов изглед, а Звездарска шума и Астрономска опсерваторија, која се претвара у музеј, биће приступачнији свим посетиоцима.

 

Владан Јеремић је захвалио Граду Београду на ангажовању, јер реконструкцијом Волгине, али и других улица на територији општине, становници Звездаре добијају бољи квалитет живота, а Звездара се све више развија. Током прве фазе радова Волгина улица је реконструисана у делу од Кордунашке улице до Астрономске опсерваторије, а постављањем макадам коцке створена је амбијентална целина у којој су коловоз и тротоари шири него пре реконструкције.