У сусрет новогодишњим и божићним празницима који предстоје активисти  удружења  „Звездарски еколошки центар“ – ЗЕЦ организовали су хуманитарну акцију под називом  „ЗА ДЕЦУ“, уз подршку ГО Звездара и наших суграђана Звездараца који су се придружили и помогли њену реализацију.

У четвртак 12. децембра у Клубу „503“, ул. Булевар краља Александра бр. 503, прикупљени су слаткиши, играчке, школски прибор, одећа, обућа, постељина, храна и прибор за личну хигијену и све остало што се може наћи у празничним пакетићима за децу Прихватилишта за децу Београда у улици Живка Давидовића бр. 64 на Звездари.

Све што је прикупљено активисти Удружења и  пријатељи из ГО Звездара данас су доставили Прихватилишту.

У име Градске општине Звездара Прихватилиште су, са представницима Удружења „ЗЕЦ”, посетили члан општинског Већа Душан Игњатовић и заменик секретара Скупштине ГО Звездара Љиљана Филиповић са сарадницима.

Представнике Удружења „ЗЕЦ” и Општине Звездара примила је директорка Прихватилишта Данијела Стајковић која им је захвалила на поклонима и уручила им поклон честитке које су урадили корисници Прихватилишта за децу Београда.

Из Удружења ЗЕЦ захваљују свима који су се укључили у ову хуманитарну акцију, а захваљују и директорки Прихватилишта Данијели Стајковић и њеном тиму на топлом пријему и помоћи у реализацији акције.

Из Удружења ЗЕЦ поручују: „Немојте се трудити да само ви будете добри, већ да и свет што га иза себе остављате постане добар. Зато будимо добри према деци, јер она су свет који иза себе остављамо…. Подржите и ви децу из Прихватилишта, јер ваше мало некоме значи много!”