Становници Учитељског насеља на Звездари, након потпуно реконструисаног дечјег игралишта у Раљској улици, ускоро ће добити још једно потпуно обновљено дечје игралиште у Учитељској улици.

Радови су обухватили реконструкцију кошаркашког терена и дечјег игралишта. Терен за кошарку добио је нов асфалт и нове кошеве. Око терена су постављени потпорни зидови и изграђен зидић на коме су постављене клупе.

У оквиру ограђеног дечјег игралишта постављени су нови реквизити за игру деце, гумена подлога као и клупе за одмор. Поред тога, асфалтиране су и све стазе око игралишта и изграђена степеништа између стаза.

Почели су и радови на реконструцији дечјег игралишта у Устаничкој улици број 194а на Коњарнику на потезу од ОШ Стеван Синђелић до вртића Чигра. Ово игралиште добиће потпуно нов изглед, нов мобилијар, подлогу, клупе. Рок за завршетак радова је крај године.

Извођач радова на реконструкцији дечјих игралишта у Учитељској и Устаничкој улици је ЈКП Зеленило Београд а инвеститор Град Београд. Радове на реконструкцији ових дечјих игралишта обишли су чланови Већа ГО Звездара Владан Јеремић и Милош Стојилковић са сарадницима.