Хуманитарна акцији „Другима на корист, себи на радост!“ ученика и наставника Основне музичке школе „Владимир Ђорђевић“ за побољшање услова рада школе биће одржана у суботу, 2.11.2019. у просторијама матичне школе, у улици В. Јагића бр.5 са почетком у 10 часова.

На предлог Савета родитеља ОМШ „Владимир Ђорђевић“, већ четврту годину се организује „Саборовање у Ђорђевићу“. Родитељи, ученици и наставници представиће своја умећа и забавити вас на најразличитије начине. У оквиру овог јединственог културног дружења, поред уживања у музици, очекују вас радионица удружења „Сеоска кућа“, широка понуда слаткиша и рукотворина и изложба уметничких слика.

Материјална средства која буду прикупљена биће употребљена за побољшање услова рада ОМШ „Владимир Ђорђевић“ – одржавање и репарацију инструмената, путовања ученика и наставника на такмичења и фестивале, уређивање школског простора и остале потребе, о чијем приоритету ће одлучивати комисија сачињена од родитеља, наставника, руководства Школе и другог квалификованог кадра.

Уколико желите да помогнете акцију, средства можете уплатити и на рачун школе:

Бр. рачуна: 840-1461666-15      Сврха уплате: Донација