Ово лето је за све Звездарце дефинитивно било посебно – гледали су филмове под ведрим небом, уживали у разним изложбама, дечијим позоришним играма и купању на базенима спортског центра Олимп, а највеће изненађење десило се у петак 15. септембра. „Лексингтон бенд“ одржао је спектакуларан концерт испред Источне капије Београда на Коњарнику за више од 10. 000 људи, који ће многи памтити као догађај који је обележио ово лето.

Обожаваоци који су испунили плато испред Источне капије Београда до последњег места, уживали су у добро познатим хитовима и певали у глас са фронтменом бенда Бојаном Васковићем. Председник ГО Звездара Милош Игњатовић овом приликом се захвалио Граду Београду на пруженој подршци, као и свима који су својим присуством улепшали крај Лета на Звездари“ и истакао како је ово доказ колико су манифестације овог типа важне за развој локалих самоуправа. Један од омиљених бендова данашњице наставио је да ређа своје велике хитове, а публика је овацијама испратила сваку песму.

Ова ноћ под звездама дефинитивно је обележила крај лета на Звездари, али уједно је и одличан увод у нова јесења изненађења која је ГО Звездара испланирала за своје суграђане.