На платоу испред ГО Звездара и УК “Вук Караџић” у петак, 15.07.2011. године у 19:30 часова обавиће се свечана примопредаја кључева студентима Факултета драмских уметности који ће током месец дана водити и организовати програме УК „Вук“.

Од 15.07. до 15.08. Установа културе „Вук Караџић“ организује едукативно-уметнички пројекат „А сад, мало ви!“ који ће студентима Факултета драмских уметности пружити јединствену прилику у вођењу целокупног програма ове културне институције.

Одабрана група коју чини деветоро студената групе за позоришну режију, глуму, менаџмент и продукцију позоришта радија и културе ФДУ, током месец дана, имаће прилику да се упозна са професионалном праксом унутар позоришта и покаже знање, креативност и организацију у вођењу разноврсних уметничких програма.
Најављени уметнички садржаји обухватиће сферу позоришта, филма, примењене уметности, музике, пројеката друштвене одговорности, фотографије, биће тематски подељени по данима и на радост свих грађана, биће бесплатни.

Највећи број програма одржаваће се на платоу испред УК „Вук Караџић“, док ће студентима на располагању бити сцена „Александар Поповић“, фоаје сцене „Култ“ и кафе клуб „Култ“.