Чланови удружења пензионера Старо Миријево „Треће доба“ својом креативношћу, маштом и младалачким духом оживели су чаролију београдске зиме на претпразничној радионици у оквиру манифестације „Трг бајки“ у мултимедијалној сали „Театра Вук“ на Звездари.

 

Група од 30так зрелих, искусних и остварених дама и господе у завидним годинама живота играли су се, шармантно и лагано у веселој атмосфери, креирајући и правећи новогодишње честитке, украсне предмете и разне поклоне за своје унуке и децу.

 

Веселу еколошко креативну радионицу маштовитости, знања, сналажљивости и креативности организовала су удружења „Звездарски еколошки центар ЗЕЦ“ и „Чувари заната“, која су обезбедила и материјал од одбачених предмета, старог декоративног папира из штампарије, папирне амбалаже и остатака штрас подлоге.

 

Радионицу су водиле Биљана Пантелић и Душица Стојановић, а на челу најстаријих суграђана спремних за дружење, игру и повратак у детињство био је Душан Матић.

 

Овом новогодишњом еко-креативном радионицом, уз жељу да Нова 2023. година буде свима још срећнија и успешнија, завршене су активности удружења „Звездарски еколошки центар ЗЕЦ“ и „Чувари заната“ у 2022-ој години.