Градска општина Звездара у партнерству са Друштвом за очување, ревитализацију и промовисање старих заната „Чувари заната“, а у оквиру „Промоције запошљавања теже запошљивих група на Звездари 2018“ организује  трибину под називом „Предузетништво – примери добре праксе“, која ће бити одржана у петак, 07.децембра 2018. са почетком у 17 сати у Великој сали ГО Звездара, Булевар краља Александра 77.

Скуп ће отворити заменик председника ГО Звездара Предраг Веиновић, а после презентација Весна Живковић Костић, начелнице Одељења за програме запошљавања и предузетништво Националне служба за запошљавање Београд и Мирјане Мишчевић из Привредне коморе Србије упознаћемо се са примерима добре праксе предузетништва.

Ана Кнежевић из Удружења „Ево рука“ представиће свој пут успеха, а пчелари  Марко Станојевић и Милорад Антић, изнеће своја искуства и аргументе за речшавање дилеме и одговоре на питање: Бити пчелар за и против.

Присутни ће имати прилику да поставе питања и изнесу своје коментаре и  утиске током трибине, као и у делу неформалног дружења уз пригодно послужење.

Циљ ове трибине је да се помогне незапосленим лицима и будућим предузетницима да се лакше определе за покретање самосталне делатбости.