- Gradska opština Zvezdara - https://zvezdara.rs -

Turnir u malom fudbalu na Konjarniku

[1]Turnir u malom fudbalu u organizaciji KMF „Konjarnik“, najstarijeg zvezdarskog, ali i srpskog futsal kluba, održaće se od 18. do 27. avgusta na terenu OŠ „Stevan Sinđelić“, ulica Milića Rakića1, na Konjarniku.

Prijavljivanje ekipa je počelo, a zainteresovani mogu da se prijave i informišu putem telefona 064 119 37 53 i 063 878 75 67.

Turnir u futsalu organizovan je sa ciljem promocije ovog sporta koji u svetu doživljava ekspanziju, sa željom da se na Konjarniku okupe i druže ljubitelji i poznavaoci futsala, ali i rekreatvici i mladi budući futsal igrači.

Na dan otvaranja sastaće se timovi medijskih sponzora specijalizovanih sajtova Futsal Balkana i Futsal Srbije, za koje će igrati provereni igrači i reprezentativci. Futsal Balkan  i Futsal Srbije predvodiće poznati stručnjaci Dejan Majes i Miloš Alilović.

Na radost futsal zaljubljenika, istog dana odigraće se i mečevi mlađih kategorija sa legendama futsala, meč Konjarnik-Smederevska palanka. Sudije Savezne lige sudiće na turniru, a prisustvovaće mu legende „Konjarnika“, Luka Stojanović, bivši igrač  „Konjarnika“, danas član „Muskrona“, Saša Veljković, Miloš Alilović,  Dejan Smiljanić, Ranko Stojić, Zoran Bata Mirković, Igor Toševski, Vlada Ranković, Bogdan Bulatović i mnogi drugi.

Nagradni fond iznosi 170.000 dinara, a žreb za grupe turnira održaće se u prostorijama Gradske opštine Zvezdara 17. avgusta.

Gradska opština Zvezdara obezbediće zahvalnice za učesnike i pehare za prve tri ekipe, kao i logističku podršku turniru.

Plakat turnira u futsalu [2]