У Градској општини Звездара је данас одржан Инфо дан намењен грађанима заинтересованим за учешће на Јавном конкурсу за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа, станова и стамбених зграда које се односе на унапређење термичког омотача, термотехничких инсталација и уградње соларних колектора за централну припрему потрошне топле воде на територији Градске општине Звездара за 2022. годину, који је расписала Градска општина Звездара у сарадњи са Министарством рударства и енергетике.

 

Догађају су присуствовали чланови Већа ГО Звездара др Гордана Мишев и Душан Игњатовић, као и помоћник председника ГО Звездара Ненад Николић, а грађанима су на питања одговарали чланови Комисије за праћење и реализацију Јавног конкурса и представници изабраних привредних субјеката/извођача радова изабраних на основу Јавног позива за привредне субјекте ГО Звездара.

 

Присутнима је омогућено да кроз јавну расправу и постављање питања разјасне све недоумице у вези са Јавним конкурсом и да добију правовремене и тачне информације које ће им омогућити да без потешкоћа испуне потребне услове прописане Јавним конкурсом.

 

Грађани који су били присутни добили су одговоре на сва постављена питања у вези услова конкурисања, потребне документације и  свих  питањима која су у вези са мерама енергетске санације које ће бити спроведене.

 

Рок за подношење пријава је 21 дан од дана објављивања, закључно са 15.08.2022.године. Све додатне информације и обавештења у вези Јавног конкурса могу се добити на контакт телефоне 011/3405-681, 011/3405-939 или 011/3405-928 и слањем питања на електронску адресу energetska.efikasnost@zvezdara.org.rs