У Општини Звездара одржан је састанак председника Градске општине Звездара Владана Јеремића са представницима удружења чији су пројекти одобрени за суфинансирање из буџета ГО Звездара за 2022. годину у области културе.Ове године Општина Звездара је из буџета за ове намене определила 2.000.000,00 динара за 18 пројеката.

Присутне је поздравио председник општине Владан Јеремић, који је истакао успешну сарадњу са удружењима грађана, која су учествовала на конкурсу, ове и као претходних година изразивши уверење да ће се сарадња наставити и у наредном периоду.

„Честитам вам на пројектима које сте послали, чији је квалитет препознат од стране наше Комисије и сигуран сам да ћемо, као и до сада на успешан начин и на задовољство грађана Звездаре реализовати ове пројекте“, нагласио је Јеремић и истакао да су програми намењени различитим категоријама становништва и покривају све области културног стваралаштва, што је и био циљ конкурса.

Потписивању уговора о додели средстава из буџета ГО Звездара за 2022. годину за реализацију пројеката из области културе присуствовали су и члан Већа ГО Звездара Мирослав Лазић, као и начелница Одељења за друштвене делатности ГО Звездара Весна Петровић Урошевић са сарадницима.

Начелница Одељења за душтвене делатности ГО Звездара Весна Петровић Урошевић информисала је представнике удружења о начинима праћења реализације одобрених пројеката, извештавања о реализованим активностима, наменском утрошку одобрених средстава и правдању трошкова пројекта.