У Градској општини Звездара  је одржана радионица у оквиру пројекта „Подизање еколошке свести кроз едуковање пољопривредних произвођача о значају правилног одлагања амбалажног отпада од пестицида“. Догађају су присуствовали председник Градске општине Звездара Владан Јеремић, директорка Пољопривредне саветодавне и стручне службе Београд д.о.о. Милица Јанковић, помоћник председника ГО Звездара Милош Булатовић и чланови Већа ГО Звездара Михајло Мазић и Душан Игњатовић.

 

На почетку реализације радионице, која се реализује у оквиру пројекта који финансира Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, а чији је носилац Пољопривредна саветодавна и стручна служба Београд д.о.о, присутне је поздравио Михајло Мазић који је захвалио директорки Пољопривредне саветодавне и стручне службе Београд на досадашњој сарадњи и председнику ГО Звездара на подршци при организацији ове радионице.

 

Поред успешне радионице, на којој су присутни пољопривредни произвођачи имали прилику да се упознају са правилним одлагањем амбалажног отпада од пестицида, на догађају је од стране стручних лица из Пољопривредне саветодавне и стручне службе Београд д.о.о. пружена помоћ пољопривредним произвођачима у вези са пријављивањем на Е-аграр.

 

На крају радионице договорен је наставак сарадње Градске општине Звездара и Пољопривредне саветодавне и стручне службе Београд д.о.о. како би пољопривредни произвођачи са Звездаре добили правовремене информације важне за регистрована пољопривредна газдинства.