Тим стручњака школе родитељства „Baby Care“ предвођен докторком Александром Митровић, специјалистом педијатрије са дугогодишњом међународном праксом, помоћи ће будућим родитељима да превазиђу дилеме и изазове са којима се сусреће већина нових родитеља.

 

Предавања почињу уторак, 10. маја и одржавају се два пута недељно уторком и четвртком до 16.06.2022. у 17 часова у згради Градске општине Звездара, Булевар краља Александра 77, такође сви они који се нису пријавили у претходном периоду могу то да учине на дан предавања, 10. маја. Потребно је приложити очитану личну карту и копију Извода из матичне књиге рођених за дете. На завршном предавању полазници добијају симболичну диплому „Спреман родитељ“.

 

Назив првог модула је Значај психофизичке припреме за порођај и предавање са примерима из праксе ће одржати Др Славица Васиљевић. Др Славица Васиљевић преко 20 година спаја свеобухватност холистичког схватања женског здравља са најсавременијим достигнућима из света западне медицине у  гинеколошкој ординацији Мерида на Бановом брду. Др Васиљевић је специјалиста гинекологије и акушерства а специјализацију је завршила у  болници „Др Драгиша Мишовић“ на Дедињу. На Медицинском факултету у Београду  је стекла и прва знања из области акупунктуре и традиционалне медицине. Теоријско знање из области акупунктуре употпунила је праксом у Пекингу. Као спој акупунктуре и гинекологије, она се у својој ординацији 17 година бави и акупунктуром у гинекологији којом успешно решава бројне гинеколошке тегобе. Сарадник је бројних часописа као што су Сенса, Биље и здравље, портал Мама и беба, Трудноћа и здравље,  Блиц жена. Пуно њених текстова о акупунктури и гинекологији можете наћи и на блогу Жене и здравље, као и на инстаграм страници ordinacija_merida.