Становници насеља „Војвода Влаховић”прикупили су већу количину пластичних чепова како би помогли реализацију хуманитарне акције „Чеп у џеп”.

Представника Удружења „Моје насеље” Марка Младеновића су у Општини дочекали председник ГО Звездара Владан Јеремић и чланови Већа ГО Звездара Милош Стојилковић и Мирослав Мариновић.

У име ГО Звездара, грађанима који су учествовали у акцији прикупљања чепова, захвалио се председник Владан Јеремић који је рекао да Општина Звездара ову хуманитарну акцију успешно реализује више година и да су до сада, због великог одзива суграђана, прикупљена материјална средства која су била намењена деци са здравственим проблемима са Звездаре. Укључивање Удружења „Моје насеље”показује жељу да се помогне малим Звездарцима којима је помоћ потребна.

Марко Младеновић из Удружења „Моје насеље” је рекао да се Удружење прикупљањем пластичних чепова укључило у ову хуманитарну акцију којом се помаже оболелој деци са Звездаре и истакао да је ово и лепа еколошка акција којом се утиче на подизање свести Звездараца, нарочито најмлађих, о очувању животне средине.

Акција „Чеп у џеп“ до сада је наишла на изузетно велики одзив. На позив Градске општине Звездара и Пријатеља деце Звездаре одазвали су се сви Звездарци, од најмлађих у вртићима, ученика основних и средњих школа, до запослених у општинској Управи, као и грађани који имају свест о личном доприносу и помоћи најмлађима.

Акција се наставља, прикупљају се пластични чепови са флашица воде, сокова и других напитака, млечних производа, уља, сирћета, крема за руке, паста за зубе, са средства за прање судова и др. Када се сакупи већи број чепова може се донети на неко од места за сакупљање (једно такво место је и на улазу у зграду Општине Звездара, Булевар краља Александра 77). Укључите се и ВИ!