У просторијама Месне заједнице „Миријево”, најстарији суграђани тог дела општине обележоли су једанаесту годишњицу од  оснивања свог Удружења пензионера „Треће доба”, Старо Миријево. Догађају је присуствовао председник Градске општине Звездара Владан Јеремић.

 

На почетку свечаности, председник Удружења, Душан Матић, поднео је извештај о раду у минулој години и поделио захвалнице члановима који су дали највећи допринос у активностима Удружења, истакавши да Удружења и његовоих многобројних активности  не би било без велике помоћи Општине Звездара и њеног првог човека Владана Јеремића  коме је, у знак захвалности, уручио посебно дизајнирану Повељу доброчинства.

 

Захваљујући на признању Владан Јеремић је рекао да Градска општина Звездара води рачуна о свим грађанима, али да су пензионери људи који су најзаслужнији за досадашњи развој општине и да, док је он на њеном челу, брига о њима ће бити у његовом фокусу.

Пријатно изненађен изгледом повеље, истакао је да је недавно од Српске православне цркве добио високо признање на које је веома поносан, али да му је признање Удружења пензионера Треће доба Старо Миријево једнако драго.