Представници Удружења студената са хендикепом, Милан Јанковић, извршни директор и Марина Лукић, коодинаторка развојних програма,представили су у четвртак, 19.јула, представницима Градске општине Звездара задуженим за социјалну заштиту- др Славољубу Николићу, помоћнику председника, Мирославу Мариновићу, члану Већа и Радмили Урошевић, шефу Одсека за социјалну заштиту, свој програм рада и пројектне активности.

После 18 година постојања, које су недавно обележили, ово удружење се недавно преселило у нови простор на Звездари у улици Димитрија Туцовића 49, чиме су их Градска управа и Секретаријат за социјалну заштиту, дугорочно подржали.

Мирослав Мариновић је упознао госте са Програмом унапређења социјалне заштите на Звездари, и-посебно, пакетом помоћи и подршке који су намењени особама са инвалидитетом као и радом општинске Канцеларије за помоћ овој категорији суграђана. Било је речи о правцима будуће сарадње чиме би будућим академцима Звездаре, без обзира на врсту инвалидитета, биле доступне редовне активности из програма рада Удружења студената са хендикепом, као што је ИТ описмењавање и др.