На основу Одлуке о одржавању чистоће у посебно насељеним местима ГО Звездара – територијама Месних заједница Велики и Мали Мокри Луг, по којој Општина може да уређује површине које нису у систему одржавања  јавних комуналних предузећа, данас је уклоњена депонија у Пиранделовој улици. Намера је да се на тај начин средствима Општине уреде и очисте простори који су дуго година биле црне тачке по питању комуналног реда.

Према речима председника ГО Звездара Владана Јеремића, на основу те Одлуке, у наредном периоду биће уклоњено још депонија, покошене зелене површине, орезано дрвеће и опране улице које нису ни у чијој надлежности.

Јеремић је овом приликом апеловао на свест грађана и замолио да се води рачуна о чистоћи и отпад одлаже на местима којс су за то предвиђена. Он је истакао да би средствима која ће бити утрошена за чишћење и сређивање простора на којима влада комунални неред, могла да се изграде нова дечја игралишта и недостајућа инфраструктура.

Чишћењу у Пиранделовој улици присуствовали су и чланови Већа ГО Звездара Милош Стојилковић, Душан Игњатовић и Мирослав Мићић и заменик председника Скупштине ГО Звездара Горан Филиповић.