Три вртића Предшколске установе „Звездара” у којима борави више стотина најмлађих Звездараца обишли су заменик председника ГО Звездара Драгана Ђурић и чланови општинског Већа Александар Ђуричић и Станко Радовановић.

У Вртићу „Сунце” Драгана Ђурић и чланови Већа ГО Звездара су се упознали са стањем у овом објекту Предшколске установе „Звездара” који је стар 40 година и у коме свих ових година није било већих улагања. Драгана Ђурић је најавила да ће следеће године овај објекат бити комплетно реконструисан средствима Града Београда, уз помоћ Секретаријата за образовање и дечју заштиту.

Након тога, челници ГО Звездара посетили су Вртић „Зека” у Великом Мокром Лугу у коме је урађена комплетна реконструкција, а ових дана, у зависности од временских услова, треба да почну и радови на уређењу дворишта.

Последњи посећен вртић био је „Облачак” који је недавно прикључен на водоводну и канализациону мрежу. Представници ГО Звездара су имали прилику да виде како напредују радови на реконструкцији улице Веселина Чајкановића која води до вртића.

Заменик председника ГО Звездара Драгана Ђурић је, поводом обиласка вртића Предшколске установе „Звездара”, рекла да се може видети да су иницијативе Општине на уређењу звездарских вртића дале добре резултате и да ће Општина и убудуће учинити све што је у њеној моћи да услови у звездарским вртићима буду још бољи и да мали Звездарци и њихови родитељи буду још задовољнији.