На састанку руководства ГО Звездара и ДЗ Звездара договорена је даља сарадња на реализацији активности везаних за масовну имунизацију грађана. На састанку је истакнута спремност да се најстаријим суграђанима олакша поступак пријаве за вакцинацију. Из тог разлога је од понедељка, 18.01.2021. почео са радом општински Кол центар где се евидентирају сви суграђани старији од 65 година, који су заинтересовани за имунизацију.

„Ту се на једном месту могу добити подробније информације о вакцинацији али се исто тако пружа и техничка помоћ око пријаве на портал е-управе свима који не знају сами да се пријаве или немају техничке могућности за то“, рекао је председник ГО Звездара Владан Јеремић.

Састанку су, у име ГО Звездара, поред председника присуствовали и заменица председника Драгана Ђурић, помоћник председника Славољуб Николић и чланица општинског Већа задужена за јавно здравље Гордана Мишев док су испред Дома здравља, присуствовале директорка Драгана Трифуновић Балановић и главна сестра Снежана Лончар.