Вакцинални пункт Здравствене станице у Малом Мокром Лугу данас су посетили градска секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић, председник Градске општине Звездара Владан Јеремић и директорка Дома здравља Звездара др Драгана Трифуновић Балановић и у разговору са суграђанима и здравственим радницима су се уверили како напредује имунизација у руралним деловима Звездаре, као и у квалитет пружених услуга.

Наташа Станисављевић је изјавила да је у Београду до сада вакцинисано око четвртине пунолетних грађана и више од 54% суграђана старијих од 65 година.

„Јако је важно да старијој популацији вакцине буду лако доступне, због чега позивам све грађане да се пријаве у што већем броју, а Град Београд ће, у сарадњи са општинама и домовима здравља, обезбедити вакциналне пунктове и сву неопходну логистику”-додала је на крају.

Владан Јеремић је истакао да Општина Звездара, заједно са Градом и Републиком, улаже велике напоре да се вакцинише, и самим тим заштити, што већи број грађана. Због тога су отворена два пункта за имунизацију, и то у Малом и Велико Мокром Лугу, што је знатно олакшало грађанима процес имунизације.

Он је изразио задовољство што је већина грађана свесна озбиљности ситуације и што се све већи број пријављује за вакцинацију, јер то је једини начин да из ове ситуације изађемо као победници.