Волонтерски сервис Звездаре у петак, 15.априла од 11 до 14 часова, на платоу испред Општине, организује традиционални Васкршњи хуманитарни базар. Поред Волонтерског сервиса, на Базару ће  учествовати и ХХУ „Хлеб живота“ и Удуржење родитеља МНРО „Звездаре”.

 

На штандовима ће били изложени васкршња јаја од стиропора и украси, честитке, уникатни накит, сликарске минијатуре, ручни радови и различити предмети којима можемо да обрадујемо блиске особе у предстојећим празничним даривањима. Већина радова је настала на креативним радионицама Сервиса, али и сарадника и социјалних партнера са којима Волонтерски сервис током целе године реализује различите програме подршке за суграђане свих генерација.

 

Празници на Звездари су увек прилика да поклањамо и будемо хумани. Због тога је сав приход са Васкршњег базара  намењен за лечење мале Звездарке, трогодишње Дуње, која живи са мајком и старијом сестром.

 

Волонтерски сервис Звездаре позива суграђане да посете изложене штандове и прилозима и куповином на Васкршњем базару помогну ову хуманитарну акцију.

 

Покровитељ Базара, који се реализује у складу са актуелним епидемиолошким мерама, је Градска општина Звездара.