Још једно књижевно вече одржано је у Библиотеци ,,Мома Димић“ у организацији Књижевног клуба „Мала птица”. Публици је свој књижевни профил представио књижевник Балша Рајчевић, који је истовремено академски сликар, вајар и ликовни критичар.

Балша Рајчевић је до сада објавио осамнаест књига поезије и пет књига кратких прича, као и књигу поетских огледа, а управо је изашао из штампе његов роман „Живот у неместу и невремену“ из кога је сам аутор читао одломке на књижевној вечери.

Овај свестрани уметник је за своје књижевно стваралаштво добио многобројне награде, а поезија му је заступљена у више песничких антологија и

зборника. Плодоносан је писац и у области ликовне уметности, јер је написао пет књига из историје уметности, као и преко осам стотина текстова, ликовних критика и есеја о уметности. Истакнути уметник је широј публици познат како по освојеним наградама у области ликовне уметности, тако и по бројним самосталним и групним изложбама у земљи и иностранству, на којима се представљао углавном скулптурама, али је излагао и колаже, уља и аквареле.

На књижевној вечери Богданка и Мирослав Костић су читали поезију из Рајчевићевих књига „Искре у тами“ и „Песник и песма“, као и рецензије написане за њих.

На крају вечери се својом награђеном причом представила се и ученица средње школе Мина Томић, која је за причу освојила прву награду на фестивалу „Вечити несмирајник“.