Новоуређени кошаркашки терен на Коњарнику између улица Гламочке и Данице Марковић обишао је председник ГО Звездара Едип Шерифов 4.04.2016. где је са грађанима – комшијама из краја разговарао о наредним акцијама и могућностима општине да помогне развоју овог дела Звездаре.

Окупљеним грађанима Едип Шерифов је рекао да Општина Звездара сваке године у пролеће уређује Звездару при чему посебно води рачуна о најмлађима. Ове године се тако реализује велики пројекат сређивања паркова и кошаркашких терена, а овај терен између Гламочке и Данице Марковић је само један од терена који ће бити уређени и у којима ће становници Звездаре моћи да уживају и на којима ће можда одрастати неки будући кошаркашки репрезентативци.

У разговору са житељима овог дела Коњарника председник општине чуо је њихове потребе и предлоге шта би Општина могла следеће године да уради у овом крају. Поводом тога Едип Шерифов је рекао: „Ми смо једна од првих Општина која је донела грађански буџет и заједно са грађанима планира како се троши новац, јер га на крају крајева, они их кроз порезе уплаћују у буџет Општине, и ко боље од њих може да зна шта треба да се ради на њиховој територији”.

Градска општина Звездара уредила је овај кошаркашки терен на Коњарнику између улица Гламочка и Данице Марковић (Коњарник), који је дуго година чекао свој ред за реновирање.

Уз постојећу заштитну ограду, попуцала бетонска подлога пресвучена је новом асфалтном подлогом, а старе похабане табле и обручи замењени су новим чиме је омогућен комфоран и безбедан боравак и спортске активности на терену.