Звездара последњих неколико година, поред тога што важи за једну од градских општина најпожељнијих за живот, водећа је и по броју новорођене деце. Због тога се улагање у садржаје и програме намењене најмлађим суграђанима налази у врху приоритета Општине.


Са жељом да пружи подршку и додатно улепша долазак на свет најмлађих Звездараца, Градска општина Звездара свим бебама рођеним од 1. јануара 2022. године дарује нове поклоне добродошлице – пакете за бебе. Општина позива све родитеље/старатеље деце која су рођена од 1. јануара ове године и која имају пријаву пребивалишта/боравишта на територији Градске општине Звездара да искористе ово право и поднесу пријаву за поклон пакет за бебу.

Свака беба рођена у 2022.години има право на један пакет добродошлице.

О датуму и термину поделе родитељи/старатељи ће бити благовремено обавештени.


Пријавни формулар можете прузети ОВДЕ.

Пријава се подноси електронски на  ОВОМ ЛИНКУ или подношењем пријаве са наведеним доказима на писарницу Градске општине Звездаре, Булевар краља Александра 77. Додатне информације од 7:30 до 15:30 часова на број телефона 3405 958.

Уколико немате  goоglе налог, можете попуњену и скенирану пријаву кao и  тражена документа (скенирана Потврда о извршеној пријави пребивалишта детета и скениран Извод из матичне књиге рођених детета), као доказе, да доставите електонским путем на e-mail адресу: bebipaketi@zvezdara.org.rs


Ваша општина Звездара