ОПШТИНА
ЗВЕЗДАРА

У служби грађана

Почетна » Сервис за грађане » Бесплатан превоз за особе са инвалидитетом

Бесплатан превоз за особе са инвалидитетом

Конкурс за бесплатан превоз особа са инвалидитетом

Комисија за превоз особа са инвалидитетом, формирана Решењем председника Градске општине Звездара бр. 020-2-5 од 23.01.2019. године, на седници одржаној 24.02.2022. године донела је Одлуку о расписивању Конкурса за коришћење бесплатног превоза особа са инвалидитетом са пребивалиштем/боравиштем на подручју Градске општине Звездара у 2022. години.

Право на овај превоз као помоћ и подршку суграђанима у свакодневном функционисању, имају особе са инвалидитетом које не користе бесплатан превоз који финансира и организује Градска управа за ову категорију суграђана о чему је неопходно потписати Изјаву која је саставни део прописане документације.

Лица којима је неопходан асистент у обавези су да га обезбеде а малолетна лица ће користити услугу у присуству родитеља/старатеља/хранитеља. Услуга ће се током године пружати у складу са актуелним епидемиолошким мерама у најбољем интересу корисника као и расположивим капацитетима према којем се утврђује распоред вожње.

Конкурс је расписан до 31.12.2022.године. а корисници подносе једну пријаву за коришћење ове услуге током целе године. Општина ће услугу превоза пружати почев од 1.марта.

Текст конкурса доступан је грађанима и на Огласној табли у холу Општине.

Заинтересовани суграђани неопходну документацију могу преузети на Инфо пулту у холу Општине.

Пријавни формулар, Изјаву и Правилник можете преузети овде:

ОДЛУКА О РАСПИСИВАЊУ КОНКУРСА превоз ОСИ 2022

ПРЕВОЗ ОСИ – КОНКУРС 2022 – ПРИЈАВА

ПРЕВОЗ ОСИ – вес2022 – ИЗЈАВА

ПРАВИЛНИК превоза ОСИ