Представници Градске општине Звездара Милош Стојилковић, помоћник председника ГО Звездара, и чланови општинског Већа Милан Радичевић и Никола Агатоновић данас су обишли три локације на Звездари на којима су грађани пријавили постојање одређених проблема.

 

У улицама Босе Цветић у Миријеву и Теодосијевој у Малом Мокром Лугу грађани су пријавили проблеме у вези са гасификацијом који су решени, док је у улици Браће Срнић, код кућног боја 47, пријављен проблем у вези са уређењем зелене површине.

 

Милан Радичевић је рекао да му је драго што су представници Општине изашли на терен по добијању пријава грађана, јер је то најбржи и најефикаснији начин да неки проблем буде решен.

„За Градску општину Звездара је веома важно да од грађана добијамо информације о постојању неког проблема на одређеној територији. Због тога предсеедник ГО Звездара Михаило Досковић сваке среде редовно прима грађане, али грађани постојање неког проблема у делу општине у коме живе могу пријавити и на други начин. Редовним изласцима на терен представника Општине настојаћемо да све пријављене проблеме, у складу са ингеренцијама ГО Звездара, решимо у што краћем року”-рекао је Радичевић.