Predstavnici Gradske opštine Zvezdara Miloš Stojilković, pomoćnik predsednika GO Zvezdara, i članovi opštinskog Veća Milan Radičević i Nikola Agatonović danas su obišli tri lokacije na Zvezdari na kojima su građani prijavili postojanje određenih problema.

 

U ulicama Bose Cvetić u Mirijevu i Teodosijevoj u Malom Mokrom Lugu građani su prijavili probleme u vezi sa gasifikacijom koji su rešeni, dok je u ulici Braće Srnić, kod kućnog boja 47, prijavljen problem u vezi sa uređenjem zelene površine.

 

Milan Radičević je rekao da mu je drago što su predstavnici Opštine izašli na teren po dobijanju prijava građana, jer je to najbrži i najefikasniji način da neki problem bude rešen.

„Za Gradsku opštinu Zvezdara je veoma važno da od građana dobijamo informacije o postojanju nekog problema na određenoj teritoriji. Zbog toga predseednik GO Zvezdara Mihailo Dosković svake srede redovno prima građane, ali građani postojanje nekog problema u delu opštine u kome žive mogu prijaviti i na drugi način. Redovnim izlascima na teren predstavnika Opštine nastojaćemo da sve prijavljene probleme, u skladu sa ingerencijama GO Zvezdara, rešimo u što kraćem roku”-rekao je Radičević.