Nakon uspešno realizovanog projekta EntrepreYouth koji je održan u prostorijama Volonterskog servisa Zvezdare u periodu od 14. jula do 18. avgusta 2021. godine, Međunarodno udruženje studenata ekonomije i menadžmenta – AIESEC Lokalni Komitet Metropolitan obratilo se predsedniku Gradske opštine Zvezdara Vladanu Jeremiću sa predlogom nastavka saradnje.

Danas je održan sastanak kome su prisustvovali predsednik Vladan Jeremić, član Veća Miroslav Lazić, načelnica Odeljenja za društvene delatnosti Vesna Petrović Urošević i šefica Odseka za socijalnu zaštitu Radmila Urošević, u ime Gradske opštine Zvezdara i Jovana Vidaković, predsednica AIESEC kancelarije, Vuk Ilić, potpredsednik za razvoj poslovanja i Maša Urošević, potpredsednica za odlazeće prakse, u ime udruženja AIESEC Metropolitan.

Nakon sadržajnog razgovora o daljoj saradnji u oblasti volontiranja koje već sprovodi Volonterski servis Zvezdare i mogućnostima saradnje i podrške u oblasti programa za mlade na Zvezdari i realizacije različitih programa edukacije i projekata usmerenih za osnaživanje položaja mladih, potpisan je Sporazum o saradnji između Gradske opštine Zvezdara i AIESEC Lokalnog Komiteta Metropolitan.

Gradska opština Zvezdara na ovaj način nastavlja praksu uspostavljanja i razvijanja  saradnje sa socijalnim partnerima na lokalnom nivou, a u cilju boljeg sagledavanja potreba i unapređenja kvaliteta života svih građana na svojoj teritoriji.