Predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić obišao je šalter broj 3 u Šalter sali GO Zvezdara na kome je danas počela prijava za dodelu poklon vaučera Grada Beograda za decu koja ne idu u vrtiće i škole.

 

Nakon obilaska šaltera Vladan Jeremić je rekao da je primetno veliko interesovanje Zvezdaraca za poklon vaučere Grada Beograda, ali da se podela vaučera odvija po planu.

„Zbog velikog interesovanja građana Zvezdare šalter u Opštini Zvezdara će biti otvoren svakog radnog dana od 8 do 20 časova, a to je i vreme u toku koga roditelji dece koja ne idu u vrtiće ili škole mogu doći na ovaj šalter i, sa svojom ličnom kartom i zdravstvenom knjižicom deteta koje dostavljaju na uvid, preuzeti vaučer. Tom prilikom roditelji treba da znaju i dostave Jedinstveni matični broj deteta (JMBG). Šalter u Gradskoj opštini Zvezdara namenjen je i za podnošenje svih reklamacija, a biće otvoren do 1. marta 2023. godine.

Grad Beograd počeo je podelu poklon-vaučera u vrednosti od šest hiljada dinara. Oni će najkasnije od 26. decembra biti dostupni u svim državnim i privatnim predškolskim ustanovama, kao i u državnim i privatnim osnovnim i srednjim školama, gde će građani moći da ih preuzmu. Roditelji dece koja idu u vrtić vaučere preuzimaju od vaspitača, a đaci u osnovnim, odnosno srednjim školama koje pohađaju. Tako pravo na poklon vaučer imaju sva deca predškolskog uzrasta, kao i deca od prvog razreda osnovne škole zaključno sa decom koja pohađaju četvrti razred srednje škole”- rekao je Jeremić i zamolio roditelje koji dolaze u Opštinu Zvezdara da imaju malo strpljenja pri preuzimanju, jer poklon vaučera ima dovoljno.

 

Poklon-vaučeri se mogu iskoristiti do 1. marta 2023. godine i to u sledećim radnjama: „Sport Vision”, „Sport Vision Kids”, „Sport Vision Outlet”, „Buzz”, „Run ‘n More”, „Extra Sports”.

 

Iznos od šest hiljada dinara nije neophodno potrošiti tokom jedne kupovine. Može se iskoristiti u datom roku za više kupovina koje ne prelaze vrednost poklon-vaučera, odnosno šest hiljada dinara. Ukoliko roditelji žele da kupe proizvod skuplji od iznosa vaučera, moći će na licu mesta u prodavnici da doplate.