Председник Градске општине Звездара Михаило Досковић данас је, са сарадницима, обишао раднике ЈКП „Београд пут” који су у улици Милића Ракића, поред Основне школе „Стеван Синђелић”, изводили радове на обнављању саобраћајне сигнализације што је веома важно за безбедност ученика у саобраћају.

 

Михаило Досковић је рекао да је између Градске општине Звездара и ЈКП „Београд пут” постигнут договор да радници овог јавно-комуналног предузећа обнове саобраћајну сигнализацију око свих звездарских основних и средњих школа како би у новој школској години безбедност ученика у саобраћају била подигнута на виши ниво.

 

„Захваљујући доброј сарадњи Општине са ЈКП „Београд пут” свих 14 основних и 9 средњих школа на Звездари дочекаће нову школску годину са обновљеном саобраћајном сигнализацијом што треба да допринесе већој безбедности звездарских ученика у саобраћају. Основна школа „Стеван Синђелић” је прва око које је почела да се реализује ова акција, а наредних дана ће и у свим другим звездарским школама бити обновљени пешачки прелази, натписи на коловозу који упозоравају да се возила налазе у зони школа и све остало што је потребно да се обезбеди већа безбедност звездарских ученика у саобраћају. Поред радника ЈКП „Београд пут” данас су овде и радници ЈКП „Зеленило Београд” који уређује зелене површине око школе како би све било спремно за нову школску годину”-рекао је Досковић и захвалио ЈКП „Београд пут” и ЈКП „Зеленило Београд” на ангажовању.