Председник Градске општине Звездара Михаило Досковић разговарао је, током редовног пријема средом, са суграђанима из различитих делова Звездаре који су му се обратили због проблема око чишћења дивље депоније, асфалтирања улица, орезивања дрвећа, јавне расвете и других.

 

Михаило Досковић је захвалио грађанима који су се пријавили за састанак у Општини и истакао да је решавање проблема грађана приоритет за Градску општину Звездара, па је због тога важно да грађани пријаве проблеме који су присутни у њиховим насељима.

 

„Од када смо почели да сваке среде организујемо редовне пријеме за грађане већи број становника Звездаре је дошао у Општину да нас упозна са проблемима које имају у својим микро срединама. И ако решавање неких пријављених проблема није било у надлежности Градске општине Звездара, са поносом могу да кажем да је, захваљујући доброј сарадњи Општине са градским јавно-комуналним предузећима и другим институцијама, велика већина пријава решена у кратком року и на задовољство грађана. Важно је да грађани знају да да је Општина њихов партнер који жели да им помогне. Због тога, могу да кажем, решавање проблема грађана је приоритет за Општину Звездара”-рекао је Михаило Досковић и позвао грађане да наставе да се пријављују за редовне састанке средом и да Општини пријављују своје проблеме.

 

Пријем грађана код председника ГО Звездара одржава се средом од 9 до 12 сати, а пријава се врши путем сајта ГО Звездара:

 

https://zvezdara.rs/-prijem-gradjana-kod-predsednika-opstine/