Председник Градске општине Звездара Михаило Досковић данас је уручио нових 80 поклон пакета добродошлице бебама које имају пребивалиште на територији општине Звездара. Свој поклон пакет добродошлице овом приликом су добили 42 дечакa и 38 девојчица.

 

Подели беби пакета су присуствовали: заменик председника Скупштине ГО Звездара Драгана Ђурић, чланови Већа Милена Бабић и Михаило Мазић, као и помоћници председника Снежана Вукић и Милош Стојилковић.

 

Михаило Досковић рекао је да је ова акција већ постала традиционална и да је на њу Градска општина Звездара посебно поносна, јер има за циљ да најмлађим Звездарцима пожели добродошлицу.

 

„Нама је пуно срце када видимо да је број беба са сваком поделом све већи. Ова акција је наишла на сјајан пријем код родитеља најмлађих становника Звездаре и мислимо да је корисна и да са овим пакетима помажемо родитељима  у првим данима када беба дође на свет. Звездара је последњих неколико година, поред тога што важи за једну од београдских општина најпожељнијих за живот, водећа и по броју новорођене деце. Једна смо од ретких општина у Србији која има позитиван природни прираштај и на то смо јако поносни“, рекао је Досковић.

 

Присутни родитељи су се захвалили Михаилу Досковићу и Општини на организацији ове акције која им, како су рекли, пуно значи у првим месецима по доласку беба у домове, јер је у пакетима које су добили све корисно.