Под покровитељством Градске општине Звездара на сцени „Пан театра”, у Булевару краља Александра 298, у четвртак, 16.2.2023. у 11 сати, биће одиграна представа „Ја имам таленат”. Градска општина Звездара ову представу поклања најмлађима и њиховим родитељима и улаз је бесплатан уз претходну резервацију.

 

Улазнице се резервишу на телефоне „Пан театра” 011 3472984 и 060 3050 171, а преузимају се пред почетак представе на благајни „Пан театра”.

 

О представи ЈА ИМАМ ТАЛЕНАТ“

 

Представа „Ја имам таленат“ намењена је најмлађима, али и најстаријима. Једна прасица Валерија Коленица организује такмичење у талентима. Веома занимљиве, необичне и „обичне“ таленте приказаће корњача Габријела, зец МЦ Бобан, вук Вучко Дучић, лисица Лили Монро, овца Блејка и гавран Милутин. Кроз представу се провлаче поуке свима познатих басни. Ипак, оно што је најважније, што ће сви понети као утисак, јесте управо то да свако од нас има неки таленат, да не треба одустајати и да треба веровати у себе. Чак и онда када све делује безизлазно. Вера, рад и упорност увек се исплате. Сви смо ми посебни – и прасица, и моја другарица, и зец, и дека, и тетка, и ти…сви.