Градскa општина Звездара, у сарадњи са Канцеларијом за младе ГО Звездара, организује бесплатне едукативне радионице: школe страних језика-енглеског и шпанског, Школу јавног наступа, Школу вештина за будућност, каријерни развој и лидерство, Школу рачунарских програма, Школу глуме и Школу родотељства, као и предавања на тему подизања еколошке свести и значаја рециклаже (Заједно за спас планете), предавања о здравим животним навикама (Здраво јутро за добар дан), предавања о очувању животне средине (Да дишемо пуним плућима), трибину и онлајн саветовалиште за очување менталног здравља младих (Здравље за све) и Малу школу здраве исхране.

 

За похађање наведених програма, од којих су неки намењени основцима и средњошколцима а други свим категоријама становништва, пријављивање је већ почело и вршиће се до попуне група, јер је број полазника ограничен. Једна особа се може пријавити за више различитих програма.

 

Сви програми ће бити реализовани у Канцеларији за младе Градске општине Звездара, Булевар краља Александра 298, први спрат, током октобра, новембра и децембра 2023. године.

 

Више информација и формуларе за пријаву заинтересовани могу наћи на: https://zvezdara.rs/besplatni-programi/

Пријаве за све програме се предају у канцеларији 207 у згради ГО Звездара.

 

Додатне информације заинтересовани могу добити на:

Мејл: besplatni.programi@zvezdara.org.rs

Тел: 011/3405-666