Председник и замeник председника ГО Звездара Владан Јеремић и Драгана Ђурић су са чланом Већа ГО Звездара Мирославом Мариновићем и секретаром Црвеног крста Звездара Александром Златићем Арсеновићем посетили Центар за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју Града Београда у Петраркиној улици  и Удружење „Наша кућа” за подршку особама ометеним у развоју и корисницима уручили божићне пакетиће.

 

Владан Јеремић је рекао да Градска општина Звездара пуно пажње поклања особама са инвалидитетом и побољшању квалитета њихових живота и да му причињава задовољство што је са сарадницима посетио ове две установе и пожелео корисницима све најбоље поводом новогодишњих и божићних празника и током целе године.

„Доласком у Дневни боравак у Петраркиној улици и у Удружење „Наша кућа” желели смо да корисницима и људима који овде раде упутимо поруку да Градска општина Звездара мисли на њих и да је упозната са њиховим потребама. Надам се да ће добра сарадња Општине и ових установа допринети да њихови корисници у наредном периоду буду још задовољнији”-рекао је Јеремић.

 

Представници Центра за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју Града Београда и Удружења „Наша кућа” захвалили су се гостима на божићним пакетићима и упознали су их са активностима својих установа истакавши дугогодишњу добру сарадњу са Општином Звездара и Црвеним крстом Звездара.