Члан Градског већа Града Београда Вук Мирчетић посетио је данас Градску општину Звездара у којој је са председником општине Владаном Јеремићем разговарао о реализацији различитих пројеката и инвестицијама у наредном периоду.

 

Владан Јеремић је Вуку Мирчетићу захвалио на посети и упознао га са развојем општине Звездара кроз инфраструктурне пројекте и са потенцијалима које општина Звездара има, истакавши да је захваљујући доброј сарадњи са Градом Београдом на Звездари урађено пуно.

„Прошлонедељно отварање Вртића „Биберче” у Јагићевој улици је последњи догађај на коме и шира јавност може видети резултат добре сарадње Градске општине Звездара и Града Београда, јер је 70 малишана добило могућност да тамо где живе иде у вртић”-рекао је Владан Јеремић и истакао да се нада да ће успешна сарадња ГО Звездара и Града Београда бити настављена на добробит становника Звездаре.

 

Вук Мирчетић је захвалио Владану Јеремићу на досадашњој успешној сарадњи ГО Звездара и Града Београда истакавши да су избором Александра Шапића на функцију градоначелника Београда и нове градске власти створени услови да се досадашња добра сарадња у неким областима и унапреди.

„Директни контакти и састанци, као што је овај данас, треба да омогуће да добијемо више информација са терена које ће омогућити да Град Београд може да планира будуће инвестиције које ће побољшати квалитет живота Београђана”-рекао је Вук Мирчетић.