Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић је, са чланом општинског Већа задуженим за спорт Мирославом Лазићем, угостио у Општини чланове паратеквондо репрезентације Србије који су на Европском првенству у формама, одржаном у Инсбруку, освојили медаље. Општину су посетили Душан Марисављевић који је освојио бронзану медаљу и тренер Бојан Тодоровић, док је Теодора Јовић која је освојила сребро била одсутна због одласка у Норвешку на такмичење.

 

Владан Јеремић је поздравио чланове паратеквондо репрезентације Србије и истакао да му причињава задовољство што су медаље на Европском првенству у формама освојили такмичари ТК „Кобра” са својим тренером.

„Такмичари ТК „Кобра” су до сада претходних година на значајним такмичењима освајали велики број медаља и признања, а ове нове освојене медаље су доказ да се у клубу са Звездаре са младим такмичарима ради јако квалитетно. Због тога је Општина средствима из буџета, у оквиру годишњих и посебних програма у области спорта, помогла активности клуба и одлазак на велика такмичења његових чланова”-рекао је Јеремић и рекао да ће Општина наставити да помаже спортским клубовима са Звездаре како би њихови чланови остварили пуно нових спортских успеха.

 

Тренер паратеквондо репрезентације Србије Бојан Тодоровић је захвалио Владану Јеремићу и Општини на подршци пруженој ТК „Кобра” и његовим такмичарима и истакао да су Теодорини и Душанови успеси и освајање медаља на Европском првенству у формама још значајнији ако се зна да је на овом такмичењу учествовало више од 500 такмичара из 28 земаља.