Настављајући традицију обележавања важних датума у свакодневном животу суграђана, 15.мај- Међународни дан породице, Волонтерски сервис Звездаре обележиће у петак 14. маја на тај начин што је обезбедио шетњу Врачарским платоом.. Шетња почиње у 11,30х код споменика Карађорђу, наставља се у Карађорђевом парку, платоу испред Народне библиотеке и услаком у Храм Светог Саве о где се завршава око 13,00х. Због епидемиолошких разлога, шетња ће бити обезбеђена за групу до 20 суграђана које ће кроз историју овог дела Београда водити Јасмина Поповић Ћирић, лиценцирани туристички води; и волонтерка Сервиса.

Позивамо заинтересоване суграђане, посебно старију и млађу популацију да заједно крену у ову породичну шетњу и дружење уз поруку свим генерацијама да негују вредности које породица собом носи као и заједничке породичне тренутке за које треба увек да пронађу времена..

Грађани могу да се пријаве на број телефона канцеларије Волонтерског сервиса Звездаре до четвртка 13.маја, у времену од 10,00 до 14,00 часова. Уколико буде интересовања, Сервис ће организовати две групе за туристичку шетњу, тако да би друга група кренула у шетњу у 13,15х такође испред споменика Карађорђу.