На позив братске Општине Херцег Нови, председник Градске општине Звездара Владан Јеремић са сарадницима боравио је на отварању 55. Празника мимозе, на коме се окупило око 35 хиљада посетилаца из Црне Горе, региона и Европе.

 

Председник Јеремић у изјави датој за РТЦГ и Пинк БиХ рекао да се потврдило да су организатори Празника мимозе сјајан тим који води одлична енергија и да се по броју посетилаца може видети да ће Празник мимозе и ове године бити пун погодак.

“Сигуран сам да ће сви који посете манифестацију уживати у богатом садржају који је припремљен. Поносан сам на чињеницу да су Херцег Нови и Звездара потписале споразум формално а настојаћемо да и практично покажемо да је сарадња могућа у разним видовима: туризму, спорту, култури, образовању, здравству“, закључио је Јеремић.

 

 

Делегација Општине Звездара је најпре посетила амбасаду Републике Србије у Подгорици где их је примио амбасадор Србије у Црној Гори Небојша Родић. Током боравка у Херцег Новом, Јеремић се сусрео и са конзулом Србије у Црној Гори Мићом Роговићем.