Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић са сарадницима, уручио je нових 111 поклон пакета добродошлице бебама којe имају пребивалиште на територији општине Звездара.

 

Догађају су присуствовали председник ГО Звездара Владан Јеремић, чланови Већа Гордана Мишев, Биљана Милић, Мирослав Мариновић и координатор Канцеларије за младе Младенко Стевановић.

 

“Ово је једна од најлепших акција намењених најмлађима које Општина Звездара спроводи и на коју смо изузетно поносни. Брига о најмлађим суграђанима је један од наших најважнијих задатака и међу приоритетима Градске општине Звездара. Драго нам је што је број беба на свакој подели све већи, што говори у прилог податку по коме је Градска општина Звездара општина са највећим природним прираштајем у Србији, па је и наша обавеза да најмлађим суграђанима са Звездаре, већ од првог дана покажемо колико водимо рачуна о њима“.

Данас смо организовали нову поделу беби пакета, а петнаесту од када смо почели да делимо пакетиће од чега смо поделили 54 пакетића за девојчице а 57 за дечаке, -рекао је Јеремић и пожелео звездарским бебама и њиховим родитељима све најбоље.

 

Присутни родитељи су се захвалили Владану Јеремићу и Општини на организацији ове акције која им, како су рекли, пуно значи у првим месецима по доласку беба у домове, јер је у пакетима које су добили све корисно.