Нагујући традицију дружења и промоције хуманости и лепоте у свакодневном животу, у четвртак 16.новембра у просторијама Волонтерског сервиса Звездаре од 11 до 13 сати биће одржано „књижевно преподне“, као и хуманитарна акција прикупљања и размене књига.

 

Литерарне групе ХУ „Хлеб живота”, Црвеног крста Савски венац и „Жикица Јовановић Шпанац” и волонтери Волонтерског сервиса одржаће заједничко дружење уз читање прозе и поезије књижевних класика, као и чланова литерарних група. Дружење ће обогатити и извођење музичких нумера на гитари.

 

Заинтересовани суграђани који желе да учествују у хуманитарној акцији прикупљања књига, своје примерке које  донирају могу да донесу у просторије Волонтерског сервиса Звездаре, Булевар краља Александра 395 од 10 до 14 сати. После размене донетих наслова, преостале књиге су намењене библиотеци Клуба пензионера „Дринка Ћуковић“ на Звездари, у ул.Булевар краља Александра 265.

 

Додатне информације заинтересовани суграђани могу добити на број телефона канцеларије Сериса 011/286 44 26, од 9 до 14 сати.