Фондација „Хуманист“ заједно са Основном школом „Драгојло Дудић“ и „Циркус“ аниматорима“, деци са Звездаре, али и околних општина, поклања велики хуманитарни дечији фестивал.

У дворишту школе „Драгојло Дудић“ у среду 14.6 са почетком у 18:30, малишанима ће бити представљена највећа Балканска аниматорска трупа „Циркус аниматори“ који ће својим перформансом одушевити како малишане тако и њихове родитеље а све у циљу промовисања капмање пројекта „Загрли“.

 

„Због свих тужних дешавања у мају месецу, одлучили смо да децу спојимо у једној великој бајци. Где ће у трочасовном дружењу кроз фестивал заборавити мало на оне ружне моменте, оставити телефон са стране, и дружити се у играма без граница са професионалцима. Част ми је и задовољство што је општина Звездара увек ту да подржи наше напоре, идеје и реализације“ истакао је Бранислав Симић, оснивач фондације „Хуманист“.

На самом фестивалу малишани и родитељи имаће прилику да се друже у разним играма, анимацијама, али и да виде најбоље перформере на Балкану.

Игре без граница, Џинови, роботи, мађионичари, лед перформанси, плесна акробатика, велики ватрени перформанси, ваздушна акробатика, кловнови, спектакуларне ватрене виолине.

Фестивал „Загрли“ део је пројекта фондације „Хуманист“ а реч је о превенцији насиља на интернету. Фестивал ће се одржати као поклон свим Звездарцима, и биће традиционално реализован сваког лета.

Гости фестивала биће инфлуенсери и амбасадори фондације „Хуманист“ : Тиксица, Милош Лалић, Никола Деспотовић, Немања Витомировић, Фитнес близнакиње – Наталија и Јулија, Андреа Анђеловић- Деа, Никола Николић-Џони Пони, Лука Цветковић-Тутз, Бојан Богдановић- Бокац, Никола Лукић- Кићу, докторка Кристина Давидовић, глумац Дејан Гоцић.

Позивамо све малишане да нас ЗАГРЛЕ !