ОПШТИНА
ЗВЕЗДАРА

У служби грађана

На седници Скупштине Градске општине Звездара дана 29.12.2022. године донета је ОДЛУКА О ИЗМЕНИ ОДЛУКЕ О РАЗРЕШЕЊУ И ИМЕНОВАЊУ ЧЛАНОВА И ЗАМЕНИКА ЧЛАНОВА ИЗБОРНЕ КОМИСИЈЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ЗВЕЗДАРА У СТАЛНОМ САСАТВУ.

Одлука о измени одлуке

Скупштина Градске општине Звездара на седници одржаној 11. фебруара 2022. године у 12.30 сати донела је Одлуку о разрешењу и именовању чланова и заменика чланова Изборне комисије Градске општине Звездара у сталном саставу.

Одлука о разрешењу и именовању чланова и заменика чланова Изборне комисије Градске општине Звездара у сталном саставу 

 

На 1. седници Изборне комисије Градске општине Звездара донет је Пословник Изборне комисије Градске општине Звездара дана 14.02.2022. године у 10.00 сати.

Пословник Изборне комисије Градске општине Звездара  

 

Записник са 1.седнице Изборне комисије ГОЗ

 

Републичка изборна комисија, на седници одржаној 18.фебруара 2022.године, донела је Решење о именовању члана и заменика члана Изборне комисије Градске општине Звездара у граду Београду у сталном саставу.

 

На 2.седници Изборне комисије Градске општине Звездара, одржаној дана 23.02.2022.године, Изборна комисија је у 09:53 сати донела Решење о именовању члана и заменика члана Изборне комисије ГО Звездара у проширеном саставу и Одлуку о одређивању бирачких места на територији ГО Звездара за гласање на изборима за народне посланике Народне скупштине, расписаним за 03.04.2022.год.

Решење о именовању члана и заменика члана Изборне комисије Градске општине Звездара у проширеном саставу, на предлог изборне листе број 1. АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-Заједно можемо све

Одлука о одређивању бирачких места на територији ГО Звездара за гласање на изборима за народне посланике Народне скупштине, расписаним за 03.04.2022.год

 

Записник са 2.седнице Изборне комисије ГОЗ

 

На 3.седници Изборне комисије Градске општине Звездара одржаној дана 26.02.2022.године, Изборна комисија је у 15:05 сати донела Решење о именовању члана и заменика члана Изборне комисије ГО Звездара у проширеном саставу.

Решење о именовању члана и заменика члана Изборне комисије ГО Звездара у проширеном саставу, на предлог изборне листе ИВИЦА ДАЧИЋ-ПРЕМИЈЕР СРБИЈЕ

 

Записник са 3.седнице Изборне комисије ГОЗ

 

На 4.седници Изборне комисије Градске општине Звездара одржаној дана 01.03.2022.године, Изборна комисија је у 15:10 сати донела Решење о именовању члана и заменика члана Изборне комисије Градске општине Звездара у проширеном саставу.

Решење о именовању члана и заменика члана Изборне комисије Градске општине Звездара у проширеном саставу, на предлог изборне листе ДР ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ – СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА

 

Записник са 4.седнице Изборне комисије ГОЗ

 

Решењем Начелника управе Градске општине Звездара XI број 07-6-9/2022 од 04.03.2022.године, одређују се запослени Управе ГО Звездара за објављивање докумената локалне изборне комисије, Изборне комисије Градске општине Звездара, на веб презентацији Републичке изборне комисије

РЕШЕЊЕ којим се одређују запослени Управе ГО Звездара за објављивање докумената

 

 

На 5.седници Изборне комисије ГО Звездара одржаној 09.03.2022.год. у 09:15 сати, донето је Решење о именовању члана и заменика члана Изборне комисије ГО Звездара у проширеном саставу, на предлог подносиоца проглашене изборне листе МАРИНИКА ТЕПИЋ-УЈЕДИЊЕНИ ЗА ПОБЕДУ СРБИЈЕ (СТРАНКА СЛОБОДЕ И ПРАВДЕ, НАРОДНА СТРАНКА, ДЕМОКРАТСКА СТРАНКА, ДЗВМ-VMDK, СТРАНКА МАКЕДОНАЦА СРБИЈЕ, ПОКРЕТ СЛОБОДНИХ ГРАЂАНА, УДРУЖЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ „СЛОГА“, ПОКРЕТ ЗА ПРЕОКРЕТ, ПОКРЕТ СЛОБОДНА СРБИЈА, ВЛАШКА СТРАНКА).
Решење о именовању члана и заменика члана Изборне комисије ГО Звездара у проширеном саставу на предлог проглашене изборне листе МАРИНИКА ТЕПИЋ-УЈЕДИЊЕНИ ЗА ПОБЕДУ СРБИЈЕ

 

Записник са 5.седнице Изборне комисије ГО Звездара

 

На 6.седници Изборне комисије Градске општине Звездара, одржаној 11.03.2022.год. у 09:40 часова донето је Решење о именовању члана и заменика члана Изборне комисије ГОЗ у проширеном саставу, на предлог КОАЛИЦИЈЕ ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ-ДСС подносиоца проглашене изборне листе ДР МИЛОШ ЈОВАНОВИЋ-НАДА ЗА СРБИЈУ-Српска коалиција НАДА-Национално демократска алтернатива-Демократска странка Србије (ДСС)-За Краљевину Србију (МОНАРХИСТИ)-Војислав Михаиловић.

Решење о именовању члана и заменика члана Изборне комисије ГО Звездара у проширеном саставу-КОАЛИЦИЈА ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ-ДСС

Записник са 6.седнице Изборне комисије ГО Звездара

 

На  7.седници Изборне комисије Градске општине Звездара, одржаној 11.03.2022.год. у 10:00 сати, донета су решења којим се констатују члан и заменик члана посебног састава Изборне комисије ГО Звездара ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ИЗБОРА ЗА ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ, расписаних за 3.април 2022.год и то:

-у 10:15 сати решење на предлог Коалиције АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-Заједно можемо све и
-у 10:25 сати решење на предлог КОАЛИЦИЈЕ ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ-ДСС

Записник са 7.седнице Изборне комисије ГО Звездара

 

На 8.седници Изборне комисије Градске општине Звездара, одржаној 11.03.2022.године, у 14:40 сати донето је Решење о именовању члана и заменика члана Изборне комисије Градске општине Звездара у проширеном саставу, на предлог подносиоца проглашене изборне листе VAJDASÁGI MAGYAR SZÖVETSÉG-PÁSZTOR ISTVÁN – САВЕЗ ВОЈВОЂАНСКИХ МАЂАРА-ИШТВАН ПАСТОР.

Решење о именовању члана и заменика члана Изборне комисије ГО Звездара у проширеном саставу-САВЕЗ ВОЈВОЂАНСКИХ МАЂАРА-ИШТВАН ПАСТОР

 

На 9. седници Изборне комисије Градске општине Звездара, одржаној 17.03.2022.год. у 08:40 часова донето је Решење о именовању члана и заменика члана Изборне комисије ГОЗ у проширеном саставу, на предлог коалиције СУВЕРЕНИСТИ подносиоца проглашене изборне листе СУВЕРЕНИСТИ –  Саша Радуловић (ДЈБ), Милан Стаматовић (СЗ), др Јована Стојковић (ЖЗС)

Решење о именовању члана и заменика члана Изборне комисије ГО Звездара у проширеном саставу, на предлог коалиције СУВЕРЕНИСТИ

Записник са 8. седнице Изборне комисије ГО Звездара

 

На 10. седници Изборне комисије Градске општине Звездара, одржаној 17.03.2022.год. у 09:10 часова донето је Решење којим се констатују члан и заменик члана посебног састава Изборне комисије ГО Звездара ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ИЗБОРА ЗА ПРЕДСЕНИКА РЕПУБЛИКЕ, расписаних за 3. април 2022. год. на предлог КОАЛИЦИЈА СУВЕРЕНИСТИ.

Решење о именовању члана и заменика члана посебног састава  Изборне комисије ГО Звездара – СУВЕРЕНИСТИ

 

На 11. седници Изборне комисије ГО Звездара, одржаној 19.03.2022.год. у 10.10 часова донето је Решење о именовању члана и заменика члана Изборне комисије ГО Звездара у проширеном саставу, на предлог КОАЛИЦИЈА БОРИС ТАДИЋ – АЈМО ЉУДИ подносиоца проглашене изборне листе  КОАЛИЦИЈЕ БОРИС ТАДИЋ – АЈМО ЉУДИ – СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКА СТРАНКА  – НОВА СТРАНКА – 1 ОД 5 МИЛИОНА – ТОЛЕРАНЦИЈА СРБИЈЕ – „УЈЕДИЊЕНИ ПОКРЕТ ЗЕЛЕНИХ СРБИЈЕ“ – БОШЊАЧКА ГРАЂАНСКА СТРАНКА – BOŠNJAČKA GRAĐANSKA STRANKA – СТРАНКА ЦРНОГОРАЦА.

Записник са 9.седнице ИК ГО Звездара

Записник са 10. седнице ИК ГО Звездара

Решење о именовању члана и заменика члана ИК ГО Звездара у проширеном саставу

 

На 12. седници Изборне комисије ГО Звездара, одржаној 21.03.2022.год. у 15.10 часова донето је Решење о именовању члана и заменика члана Изборне комисије ГО Звездара у проширеном саставу, на предлог Група грађана МОРАМО – АКЦИЈА – Еколошки устанак – Ћута – Не давимо Београд подносиоца проглашене изборне листе   МОРАМО – АКЦИЈА – Еколошки устанак – Ћута – Не давимо Београд – Небојша Зеленовић.

Записник са 11. седнице ИК ГО Звездара

Решење о именовању члана и заменика члана ИК ГО Звездара у проширеном саставу

 

На 13. седници Изборне комисије ГО Звездара, одржаној 23.03.2022.године на 13:00 часова донета су Решења о именовању председника и чланова бирачких одбора и њихових заменика у сталном саставу (за 89 бирачких места) и  Решења о именовању чланова и заменика чланова бирачких одбора у проширеном саставу (за 89 бирачких места).

Усвојен је записник са 12.седнице одржане 21.03.2022.године.

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 1

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 2

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 3

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 4

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 5

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 6

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 7

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 8

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 9

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 10

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 11

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 12

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 13

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 14

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 15

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 16

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 17

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 18

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 19

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 20

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 21

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 22

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 23

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 24

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 25

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 26

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 27

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 28

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 29

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 30

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 31

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 32

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 33

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 34

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 35

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 36

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 37

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 38

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 39

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 40

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 41

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 42

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 43

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 44

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 45

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 46

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 47

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 48

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 49

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 50

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 51

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 52

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 53

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 54

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 55

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 56

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 57

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 58

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 59

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 60

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 61

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 62

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 63

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 64

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 65

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 66

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 67

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 68

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 69

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 70

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 71

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 72

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 73

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 74

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 75

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 76

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 77

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 78

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 79

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 80

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 81

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 82

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 83

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 84

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 85

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 86

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 87

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 88

Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу – 89

 

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 1

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 2

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 3

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 4

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 5

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 6

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 7

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 8

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 9

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 10

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 11

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 12

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 13

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 14

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 15

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 16

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 17

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 18

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 19

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 20

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 21

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 22

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 23

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 24

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 25

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 26

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 27

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 28

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 29

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 30

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 31

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 32

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 33

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 34

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 35

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 36

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 37

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 38

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 39

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 40

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 41

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 42

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 43

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 44

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 45

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 46

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 47

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 48

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 49

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 50

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 51

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 52

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 53

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 54

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 55

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 56

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 57

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 58

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 59

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 60

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 61

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 62

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 63

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 64

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 65

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 66

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 67

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 68

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 69

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 70

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 71

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 72

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 73

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 74

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 75

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 76

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 77

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 78

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 79

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 80

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 81

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 82

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 83

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 84

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 85

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 86

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 87

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 88

Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu– 89

 

На 14. седници Изборне комисије ГО Звездара, одржаној 23.03.2022.године у 13:30 часова донета су Решења о именовању члана и заменика члана Изборне комисије ГО Звездара у проширеном саставу, на предлог Групе грађана за уједињену, праведну и стабилну Србију подносиоца проглашене изборне листе – кандидата за председника Здравко
Понош и Решење којим се констатује члан и заменик изборне комисије у проширеном саставу на предлог Групе грађана Морамо, кандидат за председника Биљана Стојковић.

РЕШЕЊЕ О ИМЕНОВАЊУ ЧЛАНА И ЗАМЕНИКА ЧЛАНА ИК ГО ЗВЕЗДАРА У ПРОШИРЕНОМ САСТАВУ –  ГГ – Понош

Решење којим се констатује члан и заменик члана ОИК Звездара Морамо

 

На 15. седници Изборне комисије ГО Звездара, одржаној 25.03.2022.године у 09:30 часова усвојени су запсиници са 13. и 14. седнице Изборне комисије.

Записник са 13. седнице ИК ГО Звездара

Записник са 14. седнице ИК ГО Звездара

На 16. седници Изборне комисије ГО Звездара, одржаној 27.03.2022.године у 12:30 часова донета су Решењa којим се констатује члан и заменик изборне комисије у проширеном саставу на предлог Коалиције: Бошко Обрадовић – Српски покрет Двери – ПОКС – Милош Парандиловић – Патриотски блок за обнову Краљевине Србије, као и Решењa којим се констатује члан и заменик изборне комисије у проширеном саставу на предлог Српске странке Заветници.

 

 

На 17. седници Изборне комисије ГО Звездара, одржаној 27.03.2022.године у 12:40 часова донета су Решења о именовању члана и заменика члана Изборне комисије Градске општине Звездара, у проширеном саставу, на предлог изборне листе МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ СТАМЕНКОВСКИ – Српска странка Заветници и Решење о именовању члана и заменика члана
Изборне комисије Градске општине Звездара, у проширеном саставу, на предлог изборне листе КОАЛИЦИЈЕ: БОШКО ОБРАДОВИЋ – СРПСКИ ПОКРЕТ ДВЕРИ
– ПОКС – МИЛОШ ПАРАНДИЛОВИЋ – ПАТРИОТСКИ БЛОК ЗА ОБНОВУ КРАЉЕВИНЕ СРБИЈЕ

Решење о именовању члана и заменика члана ИК ГО Звездара у проширеном саставу – Заветници

Решење о именовању члана и заменика члана ИК ГО Звездара у проширеном саставу – Двери 

 

 

На 22. седници Изборне комисије ГО Звездара, одржаној 13.04.2022.год. у 18.00 часова донето је:

– Решење о именовању председника и чланова бирачког одбора и њихових заменика у сталном саставу за спровођење поновног гласања на изборима за народне посланике 16. априла 2022. године, за бирачко место број 57 у Градској општини Звездара, ОВДЕ

– Решење о именовању члана и заменика члана бирачког одбора у проширеном саставу за спровођење поновног гласања на изборима за народне посланике 16. априла 2022. године, за бирачко место број 57 у Градској општини Звездара, ОВДЕ

– Решење о давању овлашћења члану Изборне комисије Градске општине Звездара за доношење Решења о промени члана, односно заменика члана бирачког одбора за спровођење поновног гласања на изборима за народне посланике 16. априла 2022. године, ОВДЕ

Записник са 15. седнице Изборне комисије ГО Звездара

Записник са 16. седнице Изборне комисије ГО Звездара

Записник са 18. седнице Изборне комисије ГО Звездара

Записник са 19. седнице Изборне комисије ГО Звездара

Записник са 20. седнице Изборне комисије ГО Звездара

 

На 24. седници Изборне комисије ГО Звездара, одржаној 20.04.2022. год. у 20.30 часова донет је Збирни извештај о резултатима гласања на изборима за народне посланике на бирачким местима на територији Градске општине Звездара

ЗБИРНИ ИЗВЕШТАЈ О РЕЗУЛТАТИМА ГЛАСАЊА НА ИЗБОРИМА ЗА НАРОДНЕ ПОСЛАНИКЕ НА БМ НА ТЕРИТОРИЈИ ГО ЗВЕЗДАРА

Записник са 22. седнице ИК ГО Звездара

Записник са 23. седнице ИК ГО Звездара

На 25. седници Изборне комисије ГО Звездара, одржаној 04.05.2022.год. у 09.30 часова донето је:

 

На 26.седници Изборне комисије ГО Звездара одржаној 06.07.2022. у 8.30 часова, донето је Решење о износу накнаде председнику, члановима и секретару Изборне комисије ГО Звездара у сталном саставу и њиховим заменицима за рад на пословима везаним за поновно спровођење избора за народне посланике, као и о износу накнаде члановима и заменицима чланова Изборне комисије ГОЗ у проширеном саставу за рад на пословима везаним за поновљено гласање за народне посланике.