Изложба „Најлепше маме Звездаре“ испред ГО Звездара са идејом да захвалност и поштовање женама треба показивати сваки дан, Градска општина Звездара је данас поводом Светског дана жена на тргу испред Општине организовала изложбу радова предшколаца са Звездаре на тему„НАЈЛЕПШЕ МАМЕ ЗВЕЗДАРЕ”.

 

У име Градске општине Звездара присутне малишане звездарских вртића,њихове васпитаче и родитеље поздравио је председник општине Владан Јеремић који је захвалио Предшколској установи „Звездара” и приватним вртићима што су на Ликовни конкурс „Најлепше маме Звездаре” послали велики број дечијих радова од којих су најуспешнији овде представљени. „Посебну захвалност дугујемо деци, учесницима Ликовног конкурса, која су урадила ове радовеи на тај начин изразила љубав према својим мамама”-рекао је Владан Јеремић и истакао да ће након одржане изложбе цртежи бити донирани Породилишту КБЦ „Звездара”, Дому здравља „Звездара” и другим установама.

 

Присутне је, у име Туристичке организације Београда, поздравила и Љиљана Алајбеговић која је рекла да ТОБ поред осталих, има и програме који су намењени едукацији најмлађих, као и да подржава све културне манифестације Градске општине Звездара и да ће се сарадња у наредном периоду интензивирати.

Учесници Ликовног конкурса „Најлепше маме Звездаре“, аутори радова, биће награђени бесплатним излетом у Звездарску шуму, који се реализује у оквиру програма „Еко авантура”, а најмлађе ће кроз шуму водити и са њеним лепотама упознати припадници Одреда извиђача „НХ Миодраг Миловановић Луне” са Звездаре. У музичком делу програма наступила је певачица и композиторка Мари Мари која је, уз пратњу најмлађих, извела неколико композиција.

 

У име Градске општине Звездара догађају су присуствовали заменик председника општине Драгана Ђурић и чланови општинског Већа Весна Игњатовић, Душан Игњатовић и Гордана Мишев.