ОПШТИНА
ЗВЕЗДАРА

У служби грађана

Почетна » Јавност рада » Услови коришћења

Услови коришћења

Услови коришћења

 

Интернет сајт на адресама www.zvezdara.rswww.zvezdara.org.rs и www.zvezdara.com власништво је Градске општине Звездара. 

Коришћењем овог Интернет сајта пристајете на услове и правила који следе.

 

Уредништво сајта улаже максималне напоре да објављени подаци буду тачни и ажурни, али не може да преузме одговорност за евентуалне грешке настале приликом уноса. ГО Звездара не гарантује за тачност или потпуност података, тако да корисници сајта користе садржај сајта на сопствену одговорност. ГО Звездара може да изврши промене на овом сајту у било ком тренутку, без претходног обавештења.

 

Материјале (текстове, фотографије и мултимедију) са овог сајта не можете да мењате на било који начин, односно да их репродукујете или јавно приказујете или дистрибуирате, односно на други начин користите у јавне или комерцијалне сврхе, без дозволе ГО Звездара. Материјали на овом сајту заштићени су ауторским правима и свако неовлашћено коришћење може представљати кршење закона о ауторским правима, жигу или других закона.

 

ГО Звездара вас овлашћује да прегледате и преузимате материјале са овог сајта само за ваше личне, некомерцијалне потребе, под условом да задржите све напомене о ауторским правима.

Сви текстови и илустрације на сајту су само информативног карактера и не могу бити предмет било какве обавезе власника сајта према посетиоцима сајта. Материјали објављени на овом сајту дати су „такви какви јесу“, без било каквих гаранција.

Можете да направите везе ка овом сајту са других сајтова, али тако да те везе и сајтови:
– не смеју на погрешан начин да представљају однос са ГО Звездара,
– не користе грб и логотип ГО Звездара без дозволе,
– не садрже нешто што би се могло протумачити као неукусан, увредљив или контроверзан садржај.

Овај Интернет сајт садржи линкове ка великом броју других сајтова везаних за државну управу и локалну самоуправу у Београду и Србији, али ГО Звездара ни на који начин није одговорна за садржај и тачност информација на тим сајтовима.

 

© 2021. Градска општина Звездара