Уочи предстојећег Васкрса, настављајући традицију предпразничних активности, Волонтерски сервис Звездаре и ове године у четвртак 14.априла од 11 до 13 часова у просторијама Сервиса, (Булевар краља Александра 395) организује креативну радионицу на којој ће заинтересовани суграђани свих генерација моћи да украшавају јаја од стиропора, праве васкршњу декорацију за свој животни простор, као и различите поклоне. Све што направе на радионици учесници могу да понесу за успомену, а могу и да понесу од куће неки предмет који желе да украсе васкршњим и пролећним мотивима.

 

Улаз је слободан али ограничен а суграђани заинтересовани за ову креативну радионицу могу да се пријаве на број телефона канцеларије Волонтерског сервиса Звездаре радним данима од 9 до 13 часова на број 011/286 44 26. Материјал за радионицу је обезбедила Градска општина Звездара а учесници са собом треба да понесу своје идеје, машту и жељу да науче нешто ново.

 

Радионица ће се одржати у складу са актуелним епидемиолошким мерама и порукама да су празници време даривања, дружења са члановима породице и пријатељима, радости и солидарности са онима којима су наша помоћ и подршка потребни.