У оквиру пројекта „Култура за Звездарце“, који се финансира средствима из буџета ГО Звездара за пројекте у области културе у 2022. години, биће подељено више од 2500 бесплатних улазница пензионерима са пребивалиштем на територији Звездаре за 7 позоришних представа које се играју на сценама Театра „Вук“.

 

Овим пројектом Театар „Вук“ у сарадњи са Градском општином Звездара жели да допринесе повећању приступачности културних садржаја својим суграђанима, пензионерима, као припадницима најосетљивијих друштвених група.

 

Представе за које ће заинтересовани моћи да преузму улазнице су: „Ја сам Акико“, „Сећање воде“, „Заборављене“, „Не може нам нико ништа, јаче смо од судбине“, „Човјек висине“, „Не оклевај, импровизуј“ и „Балон“.

 

Распоред представа у предстојећем периоду:

29. новембар – ЈА САМ АКИКО, сцена „Култ“ (150 улазница)
07. децембар – ЗАБОРАВЉЕНЕ, сцена „Алексанадар Поповић“ (350 улазница)
08. децембар – СЕЋАЊЕ ВОДЕ, сцена „Александар Поповић“ (350 улазница)

Инфо о представама: https://bilet.teatarvuk.rs/repertoar.php#danas

 

Један гледалац може узети највише 2 улазнице.

Резервације нису могуће. Потребно је доћи лично и на увид донети документ са доказом о пребивалишту на територији општине Звездара и последњи чек од пензије.

 

Подела бесплатних улазница за представу ЈА САМ АКИКО почиње у среду, 23.11.2022.г. у Шалтер сали Градске општине Звездара – шалтер бр. 3 , од 10 до 14 часова.